Categorii: Monden

Vladimir Drăghia, surprins la plajă! Cu cine a mers la malul mării

Vladimir Drăghia este un tată foarte implicat! De când are o fetiță, Alaia Zora, actorul petrece foarte mult timp cu micuța în vârstă de doi ani. 

La fel s-a întâmplat și acum câteva weekenduri, atunci când Vladimir a fost surprins de paparazzi pe malul mării, alături de Zora.

Cel mai probabil, actorul a dorit să își răsfețe fetița cu o vacanță la mare, deoarece cu doar câteva zile înainte, pe 9 iulie, Zora a aniversat doi ani de viață. 

În imaginile de pe malul mării, se observă că Drăghia are o relație foarte apropiată cu micuța, cei doi jucându-se în nisip împreună. În plus, atât Zora, cât și tatăl său aveau capul acoperit cu pălării, pentru a se feri de efectele nocive ale soarelui.  Ce-i drept, Vladimir este atât de împlinit în postura de tată încât postează foarte des pe rețelele sociale diferite fotografii cu Zora, pe care o alintă în nenumărate moduri. 

Vladimir Drăghia a câștigat „Exatlon”

Fostul câștigător de la „Exatlon” a devenit tată pentru prima dată pe 7 iulie 2017, iar la scurt timp după a plecat în Republica Dominicană, pentru că începeau filmările pentru emisiune. Cel mai probabil, după ce a revenit Vladimir a dorit să compenseze lipsa familiei și a decis să petreacă foarte mult timp alături de soția sa, Alice Cavaleru, și de Zora. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

S-a căsătorit vara trecută

Înainte să câștige „Exatlon”, Vladimir Drăghia a devenit faimos după ce a jucat în mai multe seriale TV, iar celebritatea sa a crescut și după ce a apărut în emisiunea „Burlacul”. În copilărie și adolescență, Drăghia a făcut înot de performanță 12 ani, ajungând chiar în lotul olimpic al României. 

Ani întregi, actorul a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci ai lumii mondene autohtone, însă anul trecut Drăghia și mama fetiței sale, Alice, s-au căsătorit pe o plajă privată din Mamaia. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat