Categorii: Știri

Viviana Sposub, atac la Andreea Bălan: ”Sunt dată în judecată. Dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu”

Viviana Sposub continuă șirul dezvăluirilor și este hotărâtă să își spună propria versiune despre relația pe care o are cu fetițele lui George Burcea. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a confirmat pe Instagram, miercuri, că este dată în judecată de Andreea Bălan, în urma expunerii copiilor pe social media. ”Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!” Mai mult, fosta prezentatoare TV o acuză pe Andreea Bălan de dublă măsură. „Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată?” 

Viviana Sposub a vorbit, marți, despre scandalul apărut în presă, legat de fotografiile postate pe rețelele de socializare. Artista Andreea Bălan a acuzat-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” că le-a postat pe internet pe fetițele sale, fără acordul ei.

În presă au apărut informații potrivit cărora Andreea Bălan ar intenționa să o dea în judecată pe Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea a confirmat, miercuri, că fosta soție a actorului va acționa în instanță, fiind informată de acest fapt chiar de avocata artistei, iar motivul este acela că Viviana se folosește de imaginea copiilor. Iubita lui George Burcea se simte neîndreptățită, în contextul în care a respectat dorința Andreei Balan – ca cei patru să nu apară în aceeași fotografie -. Viviana mărturisește că se simte dezamăgită.

”Am fost înștiințată că sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor”

 

„Eu îmi fac programul în funcție de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viața mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port și fetelor. Chit că unii nu pot înțelege asta. Sunt o grămadă de oameni care trec prin situații asemănătoare, parteneri/partenere care au relații/căsnicii având copii cu alți parteneri. Lucrurile trebuie să funcționeze pentru binele celor mici!

La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că “mă folosesc de imaginea copiilor”. Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur. Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!”, a scris pe Instagram iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub a ținut să clarifice că ea nu a fost motivul despărțirii dintre George Burcea și Andreea Bălan, artista refacandu-și viața înainte ca cei doi să înceapă relația. Mai mult, aceasta spune că nu știa cum vor evolua lucrurile între ei, după ce l-a cunoscut pe George Burcea, însă a înțeles la scurt timp că cea mai mare prioritate a iubitului său sunt copiii.

„De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui reality show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate”.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Viviana Sposub: Andreea Bălan a fost înștiințată că cele două fete au început să vină în locuința mea

Viviana Sposub spune că Geoge Burcea a petrecut timp cu copiii săi în casa fostei soții, iar Andreea Balan a hotărât, recent, că fetițele pot petrece timp în afara locuinței.

„În fiecare Weekend (mai exact, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu a petrecut timp cu cei doi copii în casa fostei soții. Lucrul acesta a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul spre binele copiilor. Eu am cunoscut fetițele în data de 24 Aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi.”, și-a început Viviana mărturisirea, după care a continuat. Cele două fete au început să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii. (…)

În data de 10 Iulie, mama fetițelor a decis că ele pot petrece cele 3 zile pe săptămână alături de tată, în afara locuinței acesteia. Astfel că cele două fete au început să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii. Repet, până la 10 Iulie, tatăl a fost prezent Weekend de Weekend la locuința fetițelor, cu foarte mici excepții (vorbesc aici de toată perioada de când noi doi formăm un cuplu, nu fac afirmații despre perioada în care eu nu existam în viața lui)”.

”Orgoliul de femeie este mare”

„Dorința care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetițele înțeleg că mami si tati s-au despărțit si că fiecare are alt partener. Ele se bucură de iubire din două părți, ceea ce este absolut minunat. O mamă își poate lăsa puii pe mâna altcuiva doar atunci când are deplină încredere. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este și mai mult susținută. Voi nu aveți de unde să știți toate detaliile pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveștii. Și e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum. Tocmai, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, și poate că aici am greșit.”, a mai adăugat Viviana Sposub.

”Dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu”

Viviana Sposub spune că Andreea Balan este cea care, de fapt, le expune public pe cele două fetițe. Mai mult, fosta prezentatoare TV o acuză pe Andreea Bălan de dublă măsură. „Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată?”

„Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele având chiar pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum.

Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață. Deci aceste lucruri o vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă. Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu.”, a mai precizat Viviana Sposub în mesajul ei public.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?