Categorii: Monden Vedete Romania

Virgil Ianțu, mesaj dur după ce Daniela Crudu a fost agresată. ”Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?!”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a transmis un mesaj dur după ce Daniela Crudu a fost agresată de iubit.

Daniela Crudu a fost victima violenței în weekend-ul care a trecut. Aceasta a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătută de iubitul ei croat. Incidentul a stârnit vii reacții în rândul multor personalități publice din țara noastră.

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a transmis un mesaj extrem de dur după bătaia încasată de Daniela Crudu.

”În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violență domestică si multe crime, culmea, în randul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul ca lipsa de educatie este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală și compasiunea, transformă oamenii in brute. Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și sa susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmarească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020”, a notat acesta pe contul său de Instagram.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Virgil Ianțu este de părere că educația joacă un rol major pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

”Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste. #tatadefata”, a adăugat prezentatorul TV.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?