Categorii: Monden Vedete Romania

Viorel Lis, declarații dureroase despre familie: „Rudele mă urăsc!”

Viorel Lis a făcut declarații dureroase despre familie. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că marele său regret este că nu are o relație bună cu rudele sale, care îl urăsc. 

Fostul politician a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate, însă în ultima vreme se simte mai bine și a început să iasă din nou la evenimente alături de soția sa. 

Viorel Lis, declarații dureroase despre familie

Într-un interviu oferit recent pentru un post TV, Lis a povestit ce pensie are, dar și ce relații păstrează cu rudele sale. 

„Trăiesc cu o pensie de 37 de milioane pe lună. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Tot ceea ce am este o moştenire de la ţară, averea mea”, a spus fostul primar.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat. Nu am minţit, nu a furat, nu am înşelat”, a mai spus Lis.

Fostul politician a vorbit și despre marele său regret, acela că nu are o relație bună cu rudele sale: „Îmi doresc ca pe viitor să am o relaţie mai bună cu rudele. În momentul de faţă aproape toate rudele mă urăsc, m-am îndepărtat de rudele mele”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?