Categorii: Știri Stiri Romania

VIDEO | Un șofer oprit de poliție a recurs „la pile” pentru a scăpa de amendă! Cum s-a încheiat totul

Un șofer oprit de poliție pentru a fi amendat a încercat să scape basma curată folosindu-se „de pile”. Totul s-a întâmplat în fața oamenilor legii, iar imaginile cu pricina au ajuns pe internet. 

Arădeanul a intrat cu mașina pe liniile de tramvai, așa că polițiștii l-au oprit pentru a-l sancționa. În acel moment, fără nicio jenă, șoferul a vrut să scape de amendă.

Șoferul a sunat un prieten ca să îl scape de amendă

A refuzat să se legitimeze și a sunat un prieten care lucrează în poliție, pe nume Cosmin. Spre surprinderea și dezamăgirea lui, amicul său i-a spus să prezintele actele la control și să achite amenda. 

În cele din urmă, șoferul a fost amendat cu 2.320 de lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârșirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulație pe sens opus, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulație pe sensul opus și 30 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier”, a declarat, pentru aradon.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat