Categorii: Știri Stiri externe

VIDEO / Avion blocat sub un pod, pe o autostradă

O înregistrare vdeo postată în mediul online arată o aeronavă blocată sub un pod, în India. Acionul fusese vândul, iar persoana care l-a cumpărat l-a transportat pe sub podul respectiv, vizbil mai scund decât aeronava, c are a rămas blocată acolo. Compania aeriană care a deținut inițial avionul a făcut o declarație.

Înregistrarea cu avionul blocat sub un pod din orașul Delhi a fost postată pe Twitter de un jurnalist indian.

Aeronava a aparținut până de curând companiei aeriene Air India, care l-a vândut. Se pare că noul proprietar a transportrat avionul pe sub podul respectiv, mult mai mic de înălțime decât avionul, unde acesta a rămas blocat.

Avion blocat sub un pod, pe o autostradă. Reacția companiei aeriene care a vându aeronava

După apariția imaginilor cu avionul blocat sub pod, compania care a vândut aeronava a făcut o declarație oficială.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Este vorba despre un avion care a fost scos din registru şi vândut, posibil pentru a ajunge la fier vechi. A fost transportat noaptea trecută de către persoana care l-a achiziţionat. Air India nu este responsabilă pentru ce s-a întâmplat ulterior cu aeronava”, se arată în comunicatul companiei aeriene, potrivit Mediafax.

FOTO: captură video Twitter

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”