Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Vica Blochina, implicată într-un accident rutier. Bolidul de lux al blondinei este făcut praf

Vica Blochina a fost implicată într-un accident rutier, luni dimineață. Fosta prezentatoare TV a povestit că un camion i-a avariat puternic bolidul de lux.

Accidentul rutier a avut loc în Capitală, luni dimineață. Potrivit primelor informațîi, vina îi aparține șoferului de camion, care nu a păstrat distanța și i-a avariat autoturismul acesteia.

 

Contactată de cancan.ro, blondina a declarat, inițial, că nu intenționează să facă amiabilă cu respectivul șofer.

Vica Blochina:  „Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine”

„Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut.”, a declarat Vica Blochina, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Vedetă a publicat câteva fotografii cu mașina avariată, dar și cu șoferul camionului.

Vica Blochina a mai fost implicată într-un accident rutier, în martie 2021. Blondina se simțea amețită și s-a accidentat la picioare, la vremea respectivă.

Blondina, implicată într-un accident rutier, în martie 2021

”Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat