Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Vica Blochina i-a lăsat mască pe toți. ”Nea Piți, uită-te aici, frate….”

Vica Blochina s-a filmat în timpul unui antrenament de pilates, iar pozițiile pe care aceasta le-a adoptat i-a lăsat mască pe cei care o urmăresc în mediul online.

Vica Blochina este foarte atentă la felul în care arată, astfel că merge constant la sală pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

De curând, vedeta s-a filmat în timp ce făcea pilates. Ipostaza în care s-a afișat blonda a stârnit numeroase reacții în mediul virtual.

„Nea Piți, uită-te aici, frate”, i-a transmis un internaut, făcând referire la povestea de dragoste pe care Vica a trăit-o cu antrenorul Victor Pițurcă.

”Awwww Vicoooo… Le-am văzut pe toate, doar crăcitura asta mai lipsea”, ”Wow, super poziția”, au comentat alți internauți.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

S-ar fi căsătorit cu Puțurcă dacă acesta ar fi divorțat

Vica Blochina a trăit o poveste de dragoste cu antrenorul Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan. Într-un interviu pentru o emisiune de la Pro TV, blonda mărturisea că s-ar fi căsătorit cu celebrul antrenor dacă acesta ar fi divorțat.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, spunea blonda.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR