Categorii: Monden Vedete Romania

Viața Elenei Cârstea a fost marcată numai de necazuri. Cum a murit una dintre surorile ei la doar 28 de ani

Elena Cârstea locuiește de mai bine de 13 ani în America, alături de cele două fiice pe care le-a luat de la orfelinat. A renunțat definitiv la industria muzicală și a început o viață nouă la o agenție imobiliară.

Viața Elenei Cârstea a fost marcată numai de necazuri. Cum a murit una dintre surorile ei la doar 28 de ani

De-a lungul timpului, Elena Cârstea a avut numai necazuri. În urmă cu mulți ani, fosta artistă și-a pierdut una dintre surori într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Moartea Sandei a rămas învăluită în mister. Inițial s-a spus că sora Elenei Cârstea a murit la Revoluție, însă Elena nu a crezut niciodată în această ipoteză. De asemenea, familia ei s-a destrămat în urma acestei tragedii.

Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului’, a povestit Elena Cârstea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mie nu mi-a fost teamă, pentru că, nu-i aşa, de câte ori poţi să mă omori? Părinţii mei m-au rugat să las lucrurile aşa pentru că le-a fost teamă să nu mă piardă şi pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a îmbolnăvit şi a murit la puţin timp, iar mama a fost marcată pe viaţă‘, a mai spus aceasta.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În 2017, Elena Cârstea a trecut prin altă dramă. Și-a pierdut și cealaltă soră, Ofelia, răpusă de cancer la 48 de ani.

În urmă cu doi ani, Elena Cârstea și-a pierdut și cealaltă soră, Ofelia, răpusă de cancer la 48 de ani. Ofelia era avocat și avea un băiețel de 13 ani.

Nici solista nu a fost scutită de probleme de sănătate. În septembrie 2009 a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, fiind operată peste Ocean, la o clinică din Florida. Operaţia, ale cărei costuri s-au ridicat la circa 100.000 $, a fost amânată de câteva ori, din cauza unor complicaţii la nivelul tiroidei, care nu permiteau înlăturarea anevrismului.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”