Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Viața actriței Cameron Diaz. Vedeta împlinește 50 de ani. De la conacul de 12 milioane de lire sterline la obiceiul de a “nu se spăla pe față”

Cameron Diaz este rareori în ochii publicului în zilele noastre, dar vedetade la Hollywood are încă o viață incredibil de invidiată, cu casa ei imensă, căsătorie și succes în carieră. Astăzi (30 august) vedeta împlinește 50 de ani și vom arunca o privire în viața vedetei – de la casa de invidiat și viața amoroasă, până la motivele pentru care a renunțat la industrie.

Cameron Diaz a fost cândva It-girl la Hollywood înainte de a renunța la strălucire și farmec pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale.

Înainte ca frumoasa blondă să apară pe scena hollywoodiană la începutul anului 1990, ea și-a început cariera cu un stagiu de modeling.

După ce a pozat în modă pentru cariera de model, a fost după filmul The Mask din 1994.

Vedeta a devenit un sex-simbol

Cam în aceeași perioadă, la mijlocul anilor ’90, Cameron a devenit în curând un sex-simbol și a fost apoi înscrisă pe o listă de filme iconice și îndrăgite.

Cameron a jucat în filme precum My Best Friend’s Wedding, Charlie’s Angels, There’s Something About Mary, The Holiday, She’s The One și Sex Tape.

Departe de covorul roșu și de marele ecran, Cameron a trăit o viață incredibilă.

Conacul de 12 milioane de lire sterline

Cameron duce o viață somptuoasă într-o locuință la fel de somptuoasă.

Actrița și iubitul ei, Benji Madden, și-au îmbunătățit casa în 2020, transformând-o într-un conac imens de 14 milioane de dolari (12 milioane de lire sterline).

Înconjurată de fețe celebre, zona din Beverly Hills are case deținute de persoane precum Vin Diesel, Gene Simmons, John Mayer și Kate Upton.

Cuplul a plătit întregul preț cerut, de aproape 14,7 milioane de dolari (12,5 milioane de lire sterline), pentru locuința lor întinsă, cu o poartă masivă și pază cu normă întreagă, potrivit Newsfounded.

“Nu se spală pe față”

“Nu fac literalmente nimic”, a recunoscut Cameron în cadrul podcastului Rule Breakers al lui Michelle Visage, în luna martie a acestui an.

“Eu, de exemplu, nu mă spăl niciodată pe față. De două ori pe lună, dacă sunt norocoasă.  O singură dată funcționează, nu?. Adică asta e tot ce trebuie să fac? Pur și simplu nu mă aflu în acel loc acum în care să îmi pun toată energia.”

Ea a continuat să explice: “Pentru mine, am vrut doar să-mi fac viața mai ușor de gestionat de către mine. Rutina mea într-o zi este literalmente ceea ce reușesc să fac singură.”

Cameron a dezvăluit apoi cum a fost “absolut” o “victimă a tuturor obiectificărilor și exploatărilor societale la care sunt supuse femeile”.

Îndepărtându-se de lumina reflectoarelor

În 2018, Cameron a anunțat că s-a retras oficial din actorie.

După ce a jucat în 2014 într-un remake al filmului Annie, Cameron a făcut un pas înapoi din actorie, dar a confirmat zvonurile patru ani mai târziu, când a vorbit cu Entertainment Weekly pentru un interviu despre reuniunea Sweetest Thing cu Christina Applegate și Selma Blair.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vorbind despre colegele ei de scenă care discutau despre “semi-retragere”, ea a spus: “Este atât de grozav. Sunt total de acord. Și eu sunt semi-pensionară și sunt de fapt retrasă, așa că mi-ar plăcea să vă văd, doamnelor.”

Ulterior, ea a vorbit cu prietena sa Gwyneth Paltrow, în cadrul podcastului ei de wellness, unde a spus: “Sunt foarte fericită. Mi-am zis: “Nu pot să-mi spun cine sunt cu adevărat. Ceea ce este un lucru greu de înfruntat. Am simțit nevoia de a mă întregi”.

Cameron a spus mai târziu: “Am primit o pace în suflet, pentru că în sfârșit aveam grijă de mine. Este un lucru ciudat de spus, știu că mulți oameni nu vor înțelege, știu că voi înțelegeți, dar este atât de intens să lucrezi la acest nivel, să fii atât de public și să te expui atât de mult.”

Întoarcerea pe ecran

De când s-a retras, Cameron s-a reintrodus încet-încet în lumina reflectoarelor.

În 2020, ea a lansat chiar și un brand de vinuri organice, Avaline, împreună cu partenera de afaceri Katherine Power – și este acum un expert renumit în vinuri.

Iar la începutul acestui an a revenit pe ecranul televizorului atunci când a apărut ca jurat invitat în cadrul emisiunii RuPaul’s Drag Race All Stars 7, care a fost doar o încălzire pentru ca vedeta să anunțe câteva vești uriașe despre carieră.

Cu câteva săptămâni înainte de cea de-a 50-a aniversare a lui Cameron, în iunie, s-a anunțat că va reveni pe ecrane într-o revenire epică.

A fost anunțat că va juca alături de Jamie Foxx în comedia de acțiune Netflix Back in Action.

Vorbind despre retragerea sa din activitate, Cameron a dezvăluit că se simte “atât de nerăbdătoare”, dar “încântată” de revenirea sa pe ecran.

Viața amoroasă de-a lungul anilor

După ce a jucat în filmul de succes “There’s Something About Mary”, Cameron a ieșit pentru scurt timp cu colegul ei de platou Matt Dillon – dar idila a fost de scurtă durată și frumoasa vedetă a pus repede ochii pe un alt actor de mare succes.

Un an mai târziu, ea s-a întâlnit cu Jared Leto, idila lor durând până în 2003.

Din 2003 până în 2007, frumoasa blondă s-a întâlnit ocazional cu cântărețul Justin Timberlake, deși lucrurile nu au durat mult și s-au despărțit – se presupune că după un videoclip și o “întâlnire intensă” la una dintre petrecerile lui Prince.

În 2015, însă, superba vedetă și-a găsit dragostea alături de muzicianul Benji Madden, când cei doi s-au căsătorit la casa ei din Beverly Hills, California.

S-au cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie, care este căsătorită cu Joel Madden – fratele lui Benji.

Despre întâlnirea cu soțul ei, The Sun a relatat că Cameron și-a amintit: “Primul lucru pe care l-am spus când l-am întâlnit prima dată pe [viitorul] meu soț a fost: “Este sexy”.

În 2019, Cameron și Benji au avut o fiică prin intermediul unei mame surogat, înainte de a-și cumpăra în 2020 locuința de familie întinsă de 12 milioane de lire sterline.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR