Categorii: Monden

Venit incredibil al fostei iubite a lui Gheorghe Turda din apariţiile TV! Tinerica, acuzată că a vânat faima

Nicoleta Voicu, fosta iubită a interpretului de muzică populară Gheorghe Turda, este acuzată că a apărut la TV pentru a face bani. Recent, cântăreața de muzică populară a dezvăluit ce sumă i-a adus prezența la diferite emisiuni. 

Într-o postare de pe Facebook, solista a lămurit subiectul banilor câștigați din aparițiile sale la TV. Din exprimarea sa, se vede clar că Voicu a fost deranjată de acuzațiile care i s-au adus. 

„Am lăsat lumea să vorbească. S-au spus multe și se vor mai spune… În urma declarațiilor făcute cu aparițiile TV pe 2018, ianuarie – decembrie 2018, singura retribuție este de 168 lei, unasutășaizeci și opt lei. Da, este singurul venit scriptic pe anul 2018. Asta așa, să nu se mai spună că m-am umplut de bani de la televizor. Redau ad litteram cuvintele cu care am fost împroscată pe nedrept. Și încă îmi iubesc profesia și o fac cu aceeași dăruire”, a scris ea pe Facebook. 

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Internauții au reacționat imediat, iar părerile au fost împărțite. Unii au criticat-o, iar alții au sfătuit-o să nu mai țină cont de „gura lumii”. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR