Categorii: Știri Stiri Romania

Unul dintre fiii Ilenei Ciuculete a vorbit despre decesul lui Cornel Galeș! De ce a venit la înmormântare

Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum, pe 12 decembrie! Văduvul Ilenei Ciuculete a fost înmormântat la Cimitirul Străulești 2 din București, alături de artista de muzică populară.

Unul dintre fiii Ilenei Ciuculete a vorbit despre decesul lui Cornel Galeș!

Printre cei care au venit să își ia adio de la Cornel Galeș s-a numărat și unul dintre fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel Sfetcu. Cât a trăit, Galeș s-a războit multă vreme pe averea lăsată de regretata solistă.

Băiatul Ilenei Ciuculete a vorbit despre decesul lui Galeș și a explicat de ce a venit la înmormântare. La funeralii a lipsit, însă, fratele lui, Cristi. Mugurel Sfetcu a stat lângă sicriu și a ținut coliva la veșnica pomenire.

‘Asta este cel mai important lucru. Sa iertam. Fratele meu nu poate sa vina pentru ca a ramas cu bunica noastra, ca este in varsta si nu puteam sa o las singura’, a spus Mugurel Sfetcu, fiul cei mare al Ilenei Ciuculete.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mai mult de atât, la priveghi a venit și fiica biologică a lui Cornel Galeș, Claudia. Bărbatul nu mai păstra legătura cu aceasta de aproape 27 de ani, de când o cunoscuse pe Ileana Ciuculete.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR