Categorii: Monden

Unde a mers Ed Sheeran imediat după concertul de la București! Fanii săi sunt impresionați

Aflat pentru prima dată în România, Ed Sheeran a concertat pe 3 iulie, pe Arena Națională din București. Peste 50.000 de fani au participat la mult-așteptatul eveniment și au savurat pe deplin spectacolul pregătit de artist. 

A purtat tricoul naționalei de fotbal

Microbiștii prezenți la show au avut o surpriză: Ed s-a îmbrăcat, la un moment dat, cu tricoul echipei naționale de fotbal, și a apărut pe scenă fluturând tricolorul României. 

Mai mult, solistul a spus că este impresionat că fanii din public îi știu piesele și că au cântat odată cu el. Sheeran a declarat că s-a îndrăgostit de România, iar ce a făcut după terminarea concertului demonstrează că britanicul a fost extrem de impresionat de țara noastră. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

A decis să viziteze România

Alături de staff-ul său și escortat de poliție, artistul a plecat spre Ploiești, pe autostradă, și prima oprire a fost la Snagov. Potrivit Antena Stars, Sheeran a hotărât să mai stea câteva zile în România, pentru a vizita cele mai frumoase locuri de plaiurile mioritice. 

 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”