Categorii: Monden Vedete Romania

Una dintre cele mai sexy prezentatoare din România a devenit mamă pentru prima dată! E soția unui fotbalist celebru

Una dintre cele mai sexy prezentatoare din România a devenit mamă pentru prima dată! Este vorba despre Raluca Hogyes, care a adus pe lume un băiețel la finalul anului 2019. Fosta prezentatoare a știrilor sportive a făcut anunțul în ziua de Crăciun.

Una dintre cele mai sexy prezentatoare din România a devenit mamă pentru prima dată!

Raluca Hogyes este soția unui fost jucător la Steaua, Lukasz Szukala. Ea a renunțat la televiziune în 2017, după ce a anunțat că pleacă de la pupitrul ştirilor Digi Sport.

‘Dragul nostru copil, ai venit pe această lume când ai vrut tu, nu când a fost programat şi ţi-ai ales o dată specială, 12 decembrie 2019. Aceasta este o altă dovadă că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri, pentru că El ne arată în fiecare moment cât de mică este această lume.

Acum suntem o familie completă şi ne simţim atât de binecuvântaţi. Boris, te iubim dincolo de cuvinte şi îţi mulţumim că ne-ai ales să-ţi fim părinţi’, acesta a fost mesajul transmis de Raluca Higyes pe rețelele de socializare.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”