Categorii: Știri

Un tânăr a murit la Focșani, după ce a mâncat de la fast-food! Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Focșani a ajuns, ieri, de urgență la spital, cu probleme abdominale, și după câteva ore s-a produs decesul.

Conform Digi 24, tânărul de 21 de ani s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, și a fost internat cu diagnosticul de „diaree apoasă, greţuri, vărsături, crampe abdominale”. La un moment dat, starea lui s-a agravat, intrând în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat aproape o oră, fără niciun rezultat, fiind astfel nevoiți să pronunțe decesul. Medicii legisți vor stabili cauza morții bărbatului.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Tânărul s-a prezentat la spital marţi dimineaţă, la ora 05,00, cu vărsături puternice şi diaree şi a declarat că ultima oară a mâncat la un fast-food din oraş. A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical l-a resuscitat aproximativ o oră, din păcate fără răspuns”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Cosma, pentru Agerpres.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR