Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un rus a primit o amendă de 400 de lire sterline pentru că l-a visat pe Volodymyr Zelenskyy

Prietenii lui Vladimir Putin l-au sunat la serviciu pe un tip de 26 de ani pentru a-i spune că postarea sa de pe Instagram despre visul său din Zelenskyy l-a băgat în apă probleme și i-au spus că ar trebui să meargă la o secție de poliție. “Există motive să credem că sunteți implicat în discreditarea Forțelor Armate ale Federației Ruse”

Un tip rus a evitat închisoarea, dar a fost amendat cu 400 de lire sterline după ce a recunoscut online că l-a glorificat în vis pe președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy.

Ivan Losev, din Chita, un oraș situat la aproximativ 5.900 de kilometri est de Moscova, în sudul Siberiei de Est, a fost informat de autorități că postarea sa de pe Instagram “a discreditat Forțele Armate ale Federației Ruse”, transmite dailystar.co.uk.

Un rus a primit o amendă de 400 de lire sterline pentru că l-a visat pe Volodymyr Zelenskyy

Tânărul de 26 de ani a declarat că a fost nedumerit de faptul că un ofițer al Serviciului Federal de Securitate “în vârstă de 40 de ani” a adăugat visul său, în care îi cere lui Zelenskyy un selfie, la un dosar de caz.

Explicând visul, Losev le-a spus urmăritorilor săi: “Noaptea trecută, am visat că am fost mobilizat și dus într-un fel de tabără de instrucție. Dintr-o dată, luptătorii AFU (Forțele Armate ale Ucrainei) conduși de Zelenskyy au dat buzna, i-au adunat pe toți și erau pe cale să ne execute prin împușcare. În acest moment, Zelenskyy trece pe lângă mine și spune ‘ah, ți-am văzut poveștile pe Instagram. Glorie Ucrainei!”. Eu îi răspund ‘glorie eroilor!

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Execută-i pe toți ceilalți”

“Zelenskyy mă bate pe umăr și îmi spune aprobator: “Lasă-l pe ăsta să plece și execută-i pe toți ceilalți. Așa că am rămas acolo, eu și el, stând unul lângă altul, privind, și îi spun ‘pot să fac un selfie cu tine pentru Instagram-ul meu? Zelenskyy spune ‘sigur'”. a declarat Losev după ce a fost pălmuit pentru visul său: “Mă străduiesc să îmi imaginez cum un ofițer FSB din Zabaikalsk, în vârstă de 40 de ani, a rescris postarea mea cu o față serioasă pentru a o adăuga la dosarul cazului. Gândul este ridicol!”

El a spus că autoritățile l-au sunat pe telefonul de serviciu, spunându-i: “Nu, nu, nu: “Există motive să credem că sunteți implicat în discreditarea Forțelor Armate ale Federației Ruse”, înainte de a-i spune să meargă la departamentul de poliție local.

Losev a adăugat că s-a “împăcat” cu o potențială pedeapsă cu închisoarea înainte de a scăpa cu o amendă de 388,82 lire sterline. Postarea a fost acum ștearsă.

Un tribunal local l-a condamnat pentru disidență și “discreditare” a armatei ruse. Sentința maximă pentru această acuzație este de 15 ani de închisoare.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR