Categorii: Știri Stiri externe

Un profesor de educație fizică a șocat cu dieta sa. “Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi“

Joe Wicks i-a șocat pe fani dezvăluind că a mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. “Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. Trei sandvișuri cu bacon la micul dejun și fasole ”, a spus el pe Instagram. 

El a fost numit „profesorul de educație fizică al națiunii” după ce și-a pus misiunea de a menține familiile în formă în timpul izolării cu sesiuni de antrenament zilnice.

Cu toate acestea, Joe Wicks, alias The Body Coach, a dezvăluit că nu și-a urmat propriul sfat după ce și-a relaxat dieta și regimul de fitness în ultimele săptămâni.

„Profesorul de educație fizică al națiunii” a șocat cu dieta sa

Influencerul, în vârstă de 36 de ani, a mers pe Instagram pentru a-și etala recent creșterea în greutate, recunoscând că a gustat prăjituri și fursecuri „în fiecare zi”.

Joe a pozat pentru un selfie în oglindă și și-a arătat silueta mai plină, notând:

“Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi“

“Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. Trei sandvișuri cu bacon la micul dejun și fasole. Nu e bine când sunt antrenor, nu-i așa? ”, a spus el pe Instagram.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Lecțiile de educație fizică s-au încheiat în sfârșit pe 22 iulie 2020, dar el a rămas în centrul atenției. Schimbarea este vizibilă. Pătrățelele mult lucrate de la sală s-au transformat acum într-o burtă cu drepturi depline.

Cea mai recentă carte de bucate a lui Joe se află în topul topurilor non-ficțiune, iar veniturile sale de anul trecut erau de aproximativ 115.000 de lire sterline pe săptămână.

În timpul ascensiunii sale către celebritate, Joe și-a cunoscut soția Rosie Jones, în vârstă de 31 de ani. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 17 ani și a lucrat ca model glamour. Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2018 și s-au căsătorit 18 luni mai târziu. Într-o ceremonie în pădure.

Joe a lansat recent emisiunea filmată de la BBC Joe Wicks: Mental Health, My Family and Me. Împreună cu regizorul Louis Theroux, în vârstă de 51 de ani. Emisiunea este de așteptat să fie difuzată în cursul acestui an.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat