Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un preot rus a fost ucis pe front, după un atac cu HIMARS. Protopopul a încurajat femeile să aibă mai mulți copii

Arhiereul militar rus Mihail Vasiliev, care a lucrat ca rector al Bisericii Sfântul Ilie Muromets și Sfântul Mare Mucenic Barbara din Vlasikha, regiunea Moscova, murit din cauza rănilor suferite într-o explozie produsă de un lansator de rachete HIMARS furnizat de SUA.

Arhiereul militar rus se afla în luptă într-o zonă neconfirmată din Ucraina când a suferit răni  în urma unei explozii HIMARS și a murit.

Trupele aeropurtate ale Gărzii 76 Pskov ZOV din Rusia au scris pe rețelele de socializare: “Astăzi, 6 noiembrie 2022, arhidiaconul Mihail Vladimirovici Vasiliev, care se afla în poziții de luptă printre parașutiștii noștri, a fost rănit și a murit în urma unei explozii de șrapnel HIMARS la trei metri de el, transmite pravda.com.ua.

Preotul rus a încurajat femeile să aibă mai mulți copii

“Fostul rector al Bisericii Trupelor Aeropurtate din Sokolniki a slujit din 2017 ca rector al Bisericii Sfântul Ilie Muromets și Sfântul Mare Mucenic Barbara din Vlasikha, regiunea Moscova”.

Preotul rus a încurajat femeile să aibă mai mulți copii, astfel încât să nu mai fie așa supărate când își trimit fiii pe front în Ucraina.

“A fost chemat de Dumnezeul său pentru a da explicații”

Vestea morții sale s-a răspândit prin intermediul rețelelor de socializare și a fost comentată de conturile de socializare ucrainene.

O persoană a scris: “A fost chemat de Dumnezeul său pentru a da explicații pentru toate relele pe care le-a făcut”.

Vestea vine după ce o rectoră pro-rusă de la o universitate din Kherson, în Ucraina, a fost grav rănită în urma unei explozii la locuința sa.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Luni, 12 septembrie, au circulat informații potrivit cărora Tetyana Tomilina, rectorul unei universități locale de stat din Kherson, a fost grav rănită după ce un dispozitiv exploziv a explodat în clădirea în care locuiește. Rectorul pro-rus a sărit în aer într-o explozie la intrarea în clădirea din Kherson, între etajele doi și trei.

Se crede că Tomilina locuia într-un apartament de la etajul al treilea.

Mass-media ucrainene au declarat la momentul respectiv că explozia a lăsat-o pe Tomilina în stare critică și a ucis o altă persoană.

Este al treilea preot ucis pe front de la începutul invaziei. Biserica a fost un puternic susținător vocal al războiul din Ucraina.

Postul media rusesc controlat de stat RIA Novosti a raportat că forțele armate ucrainene au tras cu un sistem HIMARS asupra centralei hidroelectrice Kakhovka.

Înainte de aceasta, Ucraina a ironizat Rusia pentru că nu a reușit să distrugă niciunul dintre sistemele HIMARS ale țării de la invazia din februarie.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat