Categorii: Monden Vedete Romania

Un nou scandal între Grațiela Duban și Elena Ionescu la ”Survivor România”. Și-au aruncat vorbe dure!

Grațiela Duban și Elena Ionescu s-au certat din nou la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D. Cele două și-au aruncat cuvinte dure.

Scandalul dintre cele două concurente din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a plecat de la prepararea unui banal sos de roșii.

“Doar pentru faptul că ultima oară când a făcut nişte paste – foarte bune, nimic de obiectat – toată lumea tânjea după sosul de roşii, care era foarte puţin. Şi am venit cu o idee, dar doar la nivel de idee şi propunere, că ar fi drăguţ, dacă tot avem acest sos de roşii, să-l înmulţim puţin, având şi făină, cu 2-3 linguriţe de făină, să facem un sos mai lung, practic”, a povestit Elena Ionescu de la ce a pornit iarăşi discuţia în contradictoriu dintre ea și Grațiela Duban.

“Ea a venit cu propunerea asta, Mihai a spus că e o propunere proastă, pentru că a spus că făina ar trebui folosită pentru acele scovergi pe care le fac. Ea a răbufnit, a răbufnit şi Mihai şi, uite aşa, a renăscut conflictul”, a explicat Grețiela Duban, potrivit okmagazine.ro.


“Graţiela, evident, că a început să joace un pic de teatru, aşa cum este obişnuită ea, din păcate”, a spus Elena Ionescu.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

După ce Elena Ionescu i-a reproşat că joacă din nou teatru, Graţiela Duban a răbufnit:

“Faptul că vreau să plec de unde e un conflict şi nu vreau să mă bag în el, tu îmi spui că joc teatru? Dacă nu mă bag în conflict, gata, joc teatru!”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat