Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un luptător australian supranumit “Kharkiv Ninja” a fost ucis în Ucraina, susțin forțele pro-ruse

Moartea lui Trevor Kjeldala a fost anunțată pe Twitter, după ce anterior supraviețuise unor răni grave după ce suferise răni la cap în urma unui atac armat. “Am învins moartea o dată, așa că hai să vedem dacă o pot face din nou”.

Un soldat justițiar australian, supranumit “Ninja din Harkov”, ar fi fost ucis de forțele pro-ruse din Ucraina.

 

S-a raportat pe Twitter că Trevor Kjeldala – un bărbat în vârstă de 40 de ani din Queensland care i-a ajutat pe ucraineni să-și apere țara de invazia lui Vladimir Putin – și-a pierdut viața miercuri (2 noiembrie), transmite.dailystar.co.uk.

Servise anterior în armata australiană

În tweet se putea citi: “Astăzi s-a aflat despre lichidarea pe 2 noiembrie a unui mercenar din Australia, Trevor Kjeldala, poreclit “Ninja”. Colegii săi din batalionul Carpați Sich a anunțat moartea sa pe rețelele de socializare.

“Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, originar din Queensland, servise anterior în armata australiană. El a sosit în Ucraina în luna mai”.

Avea reputație de temut

Anterior, Kjeldala recunoscuse că nu știa dacă acțiunile sale sunt legale după ce și-a părăsit țara de origine pentru a lua armele împotriva trupelor Kremlinului.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Supranumit rapid “Ninja”, și-a construit o reputație de temut pe frontul războiului, luptând pentru a ajuta la eliberarea orașelor ucrainene capturate de invadatorii ruși.

 

În urmă cu o lună, el a declarat pentru rețeaua de știri australiană Nine News că a simțit că valul războiului se întoarce în favoarea Ucrainei, descriind totodată cum a suferit răni aproape mortale în timpul unui schimb de focuri.

El a suferit răni grave, însă, după ce a suferit răni la cap. În cuvintele sale, care acum sunt puternic impregnate de tristețe după ce s-a raportat că a murit miercuri, el a declarat: “Am învins moartea o dată, așa că hai să vedem dacă o pot face din nou”.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR