Categorii: Știri Stiri externe

Un fotbalist sârb, bătut și jefuit după ce a fost oprit în trafic

Un fotbalist sârb a fost bătut și jefuit de mai mulți indivizi, care l-au oprit în trafic. Agresorii au încercat să îl răpească, însă sportivul a reușit să scape. 

Aleksa Terzic, un fotbalist sârb de 20 de ani, a fost recent victima unui episod violent. Atunci când se întorcea de la un meci al naționalei U21 a țării sale, sportivul a fost abordat de o persoană dintr-un autoturism care circula în paralel. Individul i-a spus că vrea 5.000 de euro pentru a-l lăsa în pace, iar în caz contrar el și ceilalați indivizi, cu care se afla în mașină, se vor răzbuna. Aleksa s-a speriat și a apăsat puternic pedala de accelerație. 

Fotbalistul a fost bătut și a rămas fără mașină

Conform presei străine, după ce a intrat cu autoturismul în localitatea Noul Belgrad, Terzic a fost lovit de un BMW într-o intersecţie. Doi bărbați l-au dat jos pe fotbalist din propria mașină și l-au bătut, apoi i-au furat autoturismul.

Fundașul s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și alte răni, iar anumite surse au dezvăluit că agresorii au încercat să îl bage în portbagaj, dar nu au reușit. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Aleksa Terzic a fost transferat în această vară de la Steaua Roșie Belgrad la Fiorentina, echipa italiană plătind 1,7 milioane de euro pentru fotbalistul de 20 de ani. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat