Categorii: Știri Stiri Romania

Un cartier din Buzău, în carantină totală, după ce 19 persoane s-au îmbolnăvit de coronavirus

Un cartier întreg din judeţul Buzău a intrat în carantină totală timp de 14 zile, începând de luni, după ce 19 persoane au fost depistate cu COVID-19.

Virusul a fost adus în cartierul Poșta de un bărbat care a mers de Paște în județul Ialomița și s-a întâlnit cu socrul său, relatează Antena 3.

Cele 19 persoane au fost transferate la Spitalul Municipal Râmncu Sărat și la Institutul Victor Babeș din Capitală.

Decizia intrării în carantină a cartierului respectiv, unde locuiesc 2.000 de oameni, a fost luată în noaptea de duminică spre luni.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

13.163 de îmbolnăviri la nivel național

Numărul deceselor din cauza coronavirusului în România a ajuns la 790. Până acum, pe teritoriul țării noastre au fost confirmate 13.163 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Numărul persoanelor declarate vindecate și externate este de 4.869 pe teritoriul țării noastre. Până acum, în România, au fost efectuae 195.508 teste pentru coronavirus.

La terapie intensivă se află 255 de pacienți. În carantină se găsesc 13.349 de persoane, în timp ce alte 20.123 de persoane se află în izolare.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?