Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat și-a tăiat organele genitale în timp ce visa că taie carne. Fermierul credea că sacrifică capre

Un incident bizar și dureros s-a întâmplat în Ghana, care a răscolit internetul. Un bărbat din Ghana și-a tăiat din greșeală părțile intime în timp ce era pe jumătate adormit. Incidentul terifiant s-a petrecut în orașul Assin Fosu, care se află în regiunea centrală a Africii. Bărbatul s-a trezit cu organele genitale, trezindu-se îngrozit înainte de a cere ajutorul vecinilor. Kofi Atta, un fermier din Assin Fosum, în sudul Ghanei, a crezut că sacrifică o capră.

Vineri, 12 august, bărbatul în vârstă de 47 de ani, identificat drept Kofi Atta, era întins pe un scaun unde a adormit. Bărbatul visa să sacrifice capre pentru a-și ajuta soția să pregătească masa de seară.

După ce a visat că a sacrificat animalul, bărbatul de 47 de ani s-a trezit în stare de șoc când a simțit dureri ascuțite în penis și scrot. “Stau pe scaun când adorm, așa că în timp ce dorm visez și cred că tai carne în fața mea”, a declarat Atta pentru BBC, potrivit dailymail.co.uk.

“Nu am bani”

Atta a fost dus la spital pentru tratament, unde i s-a spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru care va trebui să strângă fonduri. Din fericire, deși grave, rănile sale nu sunt considerate a fi în pericol de moarte.

“În acest moment sunt în spital, îmi dau lichide și câteva injecții, dar am nevoie de o intervenție chirurgicală. Nu am bani pentru ambulanță, mă duc la Komfo Anokye Teaching Hospital (KATH) pentru operație”.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Nu știu cum am luat cuțitul”

Atta a declarat că nu are nicio idee despre cum a ajuns să adoarmă cu un cuțit în mână și a declarat pentru BBC că a cerut ajutor în timp ce încă visa.

“Nu-mi amintesc cum am luat cuțitul, chiar și eu am rămas confuz”, a adăugat el. Reconstituind ceea ce visase, și-a dat seama că își tăiase din greșeală penisul și scrotul.

“Am primit un telefon de la un vecin”

Soția sa, Adwoa Konadu, călătorea în acel moment și, când a ajuns acasă, și-a văzut cu groază soțul sângerând și strângându-și penisul în brațe. GHOne TV a explicat că a primit un telefon de la un vecin: “Am primit un telefon de la un vecin, care mi-a explicat că soțul meu sângera pentru că și-a tăiat organele genitale cu un cuțit ascuțit”, a explicat ea.

Când a ajuns acasă, l-a găsit așezat pe o ploscă, sângerând și cu penisul în mână. În acel moment, ea l-a ajutat să-l împacheteze și au mers la spital pentru îngrijiri medicale.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?