Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat și-a tăiat organele genitale în timp ce visa că taie carne. Fermierul credea că sacrifică capre

Un incident bizar și dureros s-a întâmplat în Ghana, care a răscolit internetul. Un bărbat din Ghana și-a tăiat din greșeală părțile intime în timp ce era pe jumătate adormit. Incidentul terifiant s-a petrecut în orașul Assin Fosu, care se află în regiunea centrală a Africii. Bărbatul s-a trezit cu organele genitale, trezindu-se îngrozit înainte de a cere ajutorul vecinilor. Kofi Atta, un fermier din Assin Fosum, în sudul Ghanei, a crezut că sacrifică o capră.

Vineri, 12 august, bărbatul în vârstă de 47 de ani, identificat drept Kofi Atta, era întins pe un scaun unde a adormit. Bărbatul visa să sacrifice capre pentru a-și ajuta soția să pregătească masa de seară.

După ce a visat că a sacrificat animalul, bărbatul de 47 de ani s-a trezit în stare de șoc când a simțit dureri ascuțite în penis și scrot. “Stau pe scaun când adorm, așa că în timp ce dorm visez și cred că tai carne în fața mea”, a declarat Atta pentru BBC, potrivit dailymail.co.uk.

“Nu am bani”

Atta a fost dus la spital pentru tratament, unde i s-a spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru care va trebui să strângă fonduri. Din fericire, deși grave, rănile sale nu sunt considerate a fi în pericol de moarte.

“În acest moment sunt în spital, îmi dau lichide și câteva injecții, dar am nevoie de o intervenție chirurgicală. Nu am bani pentru ambulanță, mă duc la Komfo Anokye Teaching Hospital (KATH) pentru operație”.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Nu știu cum am luat cuțitul”

Atta a declarat că nu are nicio idee despre cum a ajuns să adoarmă cu un cuțit în mână și a declarat pentru BBC că a cerut ajutor în timp ce încă visa.

“Nu-mi amintesc cum am luat cuțitul, chiar și eu am rămas confuz”, a adăugat el. Reconstituind ceea ce visase, și-a dat seama că își tăiase din greșeală penisul și scrotul.

“Am primit un telefon de la un vecin”

Soția sa, Adwoa Konadu, călătorea în acel moment și, când a ajuns acasă, și-a văzut cu groază soțul sângerând și strângându-și penisul în brațe. GHOne TV a explicat că a primit un telefon de la un vecin: “Am primit un telefon de la un vecin, care mi-a explicat că soțul meu sângera pentru că și-a tăiat organele genitale cu un cuțit ascuțit”, a explicat ea.

Când a ajuns acasă, l-a găsit așezat pe o ploscă, sângerând și cu penisul în mână. În acel moment, ea l-a ajutat să-l împacheteze și au mers la spital pentru îngrijiri medicale.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?