Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat din Germania a fost arestat după ce a mușcat un câine polițist

Ofițerii au fost chemați la o dispută între doi bărbați de 29 de ani și o femeie de 35 de ani în orașul Ginsheim-Gustavsburg, situat în vestul țării, la scurt timp după miezul nopții. Cei trei au acționat într-un mod “extrem de agresiv și necooperant”, a precizat poliția într-un comunicat. Agresorul de 29 de ani, l-a lovit pe ofițerul care-l însoțea, rănindu-l la mână. Câinele nu a suferit răni vizibile în urma incidentului.  


Poliția din Germania a declarat vineri că a reținut un bărbat pentru că s-a opus arestării și a mușcat un câine de serviciu. Ofițerii au fost chemați la o dispută între doi bărbați de 29 de ani și o femeie de 35 de ani în orașul Ginsheim-Gustavsburg, situat în vestul țării, la scurt timp după miezul nopții.

După ce scandal a izbucnit pe stradă între o femeie și doi bărbați, în localitatea Ginsheim-Gustavsburg din landul Hessa, cei trei au devenit extrem de agresivi, iar  la fața locului s-au deplasat mai multe patrule, inclusiv una cu câine polițist, potrivit swr.de,

Bărbatul arestat a mușcat un câine polițist

Cei trei au acționat într-un mod “extrem de agresiv și necooperant”, a precizat poliția într-un comunicat. Ofițerii au reușit să îl învingă pe unul dintre bărbați doar prin utilizarea “forței fizice masive”, se arată în comunicat.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“În cursul rezistenței la arestare, bărbatul în vârstă de 29 de ani a mușcat, de asemenea, un câine de poliție”, se arată în declarație, adăugând că acesta nu a suferit nicio rană.

Femeia a rănit un ofițer de poliție cu un pumn în față

Între timp, femeia în vârstă de 35 de ani a rănit un ofițer de poliție cu un pumn în față.

Cei trei scandalagii au fost într-un final încătușați și duși la secția de poliție. Bărbatul de 29 de ani a fost arestat pentru ultraj, după ce polițiștii au depus o plângere penală pentru agresiune.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat