Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat care a câștigat 10 milioane de lire sterline la loto își caută o soție cu care să împartă averea. “Ea poate fi blondă sau brunetă”

Muncitorul Kursat Yildirim a câștigat 10 milioane de euro (8,7 milioane de lire sterline), renunțând la slujba sa de muncitor în oțel din Dortmund, Germania. Bărbatul își caută o soție împreună cu care să se bucure de bani. “Ea poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie care iubește să călătorească și care este pregătită să întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să pot avea încredere, indiferent de ce se întâmplă”.”

Fost muncitor la o fabrică din Dortmund, Kursat Yildirim, a obținut un premiu uriaș de 8,7 milioane de lire sterline spune că, după ce a cheltuit pe super-mașini și ceasuri de lux, își dorește un lucru pe care banii nu-l pot cumpăra: o soție.

Muncitorul Kursat Yildirim și-a schimbat macaraua cu un Ferrari de 392.000 de lire sterline în urma câștigului uriaș de 10 milioane de euro (8,7 milioane de lire sterline), renunțând la slujba sa de muncitor în oțel din Dortmund, Germania, transmite mirror.co.uk.

Și-a cumpărat și un Porsche de 200.000 de euro

Norocosul Kursat a făcut cheltuieli masive după ce i-au ieșit numerele pe 24 septembrie, tratându-se cu un Ferrari 448 Pista, precum și cu un Porsche Turbo S Cabriolet de 218.000 de lire sterline.

De asemenea, el a cheltuit pe un ceas de lux și, ca măsură bună, și-a cumpărat pub-ul local preferat.

“Ea poate fi blondă sau brunetă”

Dar acum, Kursat, în vârstă de 41 de ani – fiul unor imigranți turci care muncesc din greu – spune că își dorește ceva ce banii nu pot cumpăra – o soție iubitoare.
Vorbind cu reporterii de la ziarul german Bild despre victoria sa uriașă, Kursat a adăugat: “Vă rog să subliniați în articolul dumneavoastră că sunt încă singur”.

“Ea poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie care iubește să călătorească și care este pregătită să întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să pot avea încredere, indiferent de ce se întâmplă”.”

Tabloidul a creat deja o adresă de e-mail pentru ca femeile să ia legătura cu el. Dar Kursat este convins că averea sa bruscă nu va avea niciun impact negativ.

El a spus: “Nu, nu va fi o problemă. Pot să am grijă de mine foarte bine. Mi-am luat măsuri de precauție. Banii sunt în mâini sigure”.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Kursat – care a venit în Germania la vârsta de 12 ani – a dezvăluit că a continuat să joace la loto în ciuda câștigului său de jackpot.

El a spus: “Pur și simplu nu pot să schimb. M-am obișnuit. Joc la loto de 15 ani.”

Vorbind despre planurile sale de viitor, multimilionarul a spus: “Lucrul grozav este că poți face atât de mulți oameni fericiți. Am transferat imediat bani părinților mei și fraților mei. Mi-ar plăcea să merg în Africa pentru a săpa fântâni și a le oferi cadouri copiilor de acolo. Oamenii m-au dat deoparte. Au spus că sunt terminat. Dar m-am rugat la Dumnezeu pentru o șansă de a face lucruri bune. Asta am de gând să fac acum.”

Întrebat despre mașinile sale de lux, Kursat a spus: “Le-am luat doar pentru cei care mă urăsc. Pentru toți oamenii invidioși”.

Kursat – despre care se spune că are un trecut de dependență de alcool, infracțiuni de violență fizică și datorii – a susținut: “Întotdeauna am fost inadaptat în familia mea”. Dar acum,  este în căutarea dragostei.

Vorbind despre experiențele sale din ultimele săptămâni, Kursat a spus: “Dintr-o dată, toată lumea îți este prietenă. Oameni de care nu am mai auzit de mult timp mă sună imediat să-mi ceară bani.”

Întrebat dacă regretă deja că a dezvăluit marele său câștig, postând totul pe rețelele de socializare, Kursat a explicat: “Toată lumea ar trebui să știe! Nouăzeci la sută sunt geloși și cred că nu merit asta. Dar mie nu-mi pasă. Credeți-mă, nu voi uita niciodată de unde vin. Sunt din clasa muncitoare, nu voi deveni niciodată o persoană arogantă”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?