Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat a primit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000. Acesta a cheltuit peste un milion de euro în cazinouri

Un cuplu a cheltuit milioane de lire sterline pe cazinouri, hoteluri și cumpărături după ce banca a depus din greșeală 6.000.000 de euro
în contul lor. Împrumutul a fost aprobat de banca Westpac, dar un funcționar a făcut greșeala de a adăuga câteva zerouri, făcându-l pe Gao milionar.

Banii nu erau ai lui, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe el și pe partenera sa, Kara Hurring, să se bucure de fiecare clipă a noilor lor bani.Cei doi au luat-o la fugă și au devenit “eroi populari”, cheltuind banii pe jocuri de noroc și hoteluri de cinci stele.

La fel ca mulți oameni aflați într-o situație similară, Gao nu a raportat eroarea. El i-a povestit totul prietenei sale Kara Hurring și împreună au început să cheltuiască o avere. Cuplul a mers mai întâi la Auckland, unde Gao a transferat 500.000 de euro din contul său. Apoi a făcut mai multe tranzacții pentru a ascunde banii. În total, el a folosit până la 23 de conturi bancare, în care a făcut 39 de transferuri, potrivit The Independent.

Banca i-a transferat din greșeală 6 milioane de euro

El a transferat peste 6 milioane de dolari neozeelandezi către bănci din China în mai multe tranșe. Apoi, Gao, Hurring și fiica lor cea mică au zburat singuri în China, unde s-au ascuns în următoarele luni. Cuplul a cheltuit peste un milion de euro în cazinouri și, după cum s-a stabilit ulterior, familia Gao a fost implicată.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Banca și-a dat seama abia după câteva luni. Funcționarul care a introdus datele în mod incorect a fost concediat, iar poliția a început să îi caute pe Hui Gao și pe partenerul său. Au fost emise mandate de arestare pe numele hoților, iar conturile lor bancare străine au fost blocate. După câteva luni, Hurring s-a prezentat la poliție și a declarat că se va întoarce în Noua Zeelandă. La scurt timp după aceea, Leo a fost arestat în Hong Kong.

Bărbatul a fost condamnat la 16 luni de închisoare

Hurring a pledat nevinovat. Ea a susținut că nu știe de unde a luat banii partenerul ei. El însuși avea să îi spună că a câștigat la loterie. De asemenea, pedeapsa o asigura că nu va cheltui banii fără rost și că Leo era responsabil pentru cele mai mari cheltuieli. Instanța nu a crezut în cuvintele ei. Femeia a fost condamnată la nouă luni de arest la domiciliu și la o amendă de 12.000 de euro.

Leo a mărturisit furtul și și-a exprimat remușcările. El a fost condamnat la 16 luni de închisoare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat