Categorii: Știri Stiri Romania

Un bărbat a forțat o tânără să se prostitueze pentru a-i da bani de jocuri de noroc! Individul îi cerea 1.000 de euro săptămânal

Un bărbat a obligat, mai bine de jumătate de an, o tânără să se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier în Bacău și Tecuci. 

Mediafax scrie că individul îi cerea în fiecare săptămână 1.000 de euro pentru a juca la jocurile de noroc. 

DIICOT a anunțat că bărbatul a manipulat-o pe tânără și că între decembrie 2018 și august 2019 a trimis-o la diferite apartamente din Bacău, Tecuci și din alte localități pentru a se prostitua. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Procurorii au dezvăluit și că individul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile cu acuzația de trafic de persoane. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obținând din exploatarea acesteia aproximativ 1.000 euro/săptămână. În situația în care aceasta dorea să iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violență să-și continue activitatea. Sumele de bani obținute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate, aproximativ 16.000 de euro, erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activități.”, au spus procurorii DIICOT.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important