Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un adolescent a ucis o fată de 13 ani, înainte de a-i cere ajutorul prietenului său pentru a scăpa de cadavru

Joshua Cooper, în vârstă de 16 ani, din Bensalem, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de uciderea unei fete de 13 ani, după ce prietena sa a spus poliției că i-a trimis un mesaj video în care îi cerea ajutorul pentru a scăpa de cadavru. În videoclipul respectiv ar fi recunoscut că a comis crima. Cooper i-ar fi spus prietenei sale că a ucis pe cineva, înainte de a întoarce camera pentru a arăta cadavrul. În clip, picioarele fetei erau vizibile și acoperite de sânge. 

Un adolescent a dezvăluit că a comis o crimă într-un mesaj pe Instagram adresat prietenei sale, când i-a cerut ajutorul pentru a îngropa cadavrul.

Joshua Cooper, în vârstă de 16 ani, din Bensalem, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de uciderea unei fete de 13 ani, transmite CNN.

Un adolescent a ucis o fată de 13 ani

El a fost acuzat ca adult pentru uciderea fetei, după ce s-a constatat că aceasta a fost împușcată mortal.

Poliția a fost contactată de prietena lui Cooper după ce a primit mesajul de pe Instagram.

Într-un clip, picioarele fetei erau vizibile și acoperite de sânge

În timpul unui apel telefonic către poliție, aceasta a explicat că ucigașul i-a trimis un mesaj video pe o platformă de socializare.

În videoclipul respectiv ar fi recunoscut că a comis crima. Cooper i-ar fi spus prietenei sale că a ucis pe cineva, înainte de a întoarce camera pentru a arăta cadavrul. În clip, picioarele fetei erau vizibile și acoperite de sânge. El i-a cerut prietenei sale, tot o adolescentă, să îl ajute să se debaraseze de cadavru.

În urma apelului telefonic, ofițerii au mers la parcul de rulote în care locuiește Cooper, unde au găsit victima moartă pe podeaua băii, observând că avea o rană prin împușcare în piept.

La sosire, ofițerii au observat că fuseseră luate “măsuri substanțiale” pentru a curăța locul crimei.

Cooper a fugit de polițiști, dar aceștia au reușit să îl prindă și să îl aducă în custodie.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Acesta ar fi declarat poliției că “a fost un accident”, susținând în timpul interogatoriului inițial că a curățat seiful tatălui său și a scos armele de foc care se aflau înăuntru.

Potrivit declarației de vinovăție, Cooper a declarat că a accesat seiful “înlocuind bateriile pe care tatăl său le scosese, ceea ce făcuse ca încuietoarea cu combinație să fie inoperabilă”

Apoi și-a petrecut după-amiaza cu victima, uitându-se la televizor, înainte de a o împușca.

Un locuitor al parcului de rulote a declarat presei: “Am auzit o împușcătură și mă pricep la împușcături. Am ieșit, am deschis ușa și l-am văzut pe băiat fugind pe acolo. Am vorbit cu băiatul aici, pe bancă, de câteva ori și părea tulburat”.

Poliția a raportat că nu a identificat-o din cauza faptului că este minoră și că a fost identificată după bijuteriile sale.

Ei au confirmat totuși că nu era rezidentă în Bensalem și nici nu era rudă cu Cooper.

Lui Cooper i-a fost refuzată cauțiunea și a fost trimisă la Centrul de detenție pentru minori Edison.

El se confruntă cu acuzații de omucidere criminală, posesie de instrumente ale infracțiunii și falsificare sau fabricare de probe fizice și are o audiere preliminară stabilită pentru 7 decembrie.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR