Categorii: Monden

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă

Mihai Constantinescu se află de mai bine de nouă săptămâni comă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de recuperare.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă

Cadrele medicale susțin că dacă artistul ar ieși din comă, șansele lui să mai aibă o viață normală sunt de 1%. Deși are puls stabil, niciodată nu va mai fi ca înainte de această cumpănă și riscă o hemoragie cerebrală.

‘Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile’, a declarat medicul cardiolog Stefan Dragulescu, scrie a1.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Înainte de a face stop cardio-respirator, celebrul cântăreț a fost invitat la o emisiune t, acolo unde a cântat împreună cu soția lui, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a cântat în cadrul emisiunii sale de la TVR, ‘Drag de Romania mea!’. Imaginile cu el înainte de a intra în comă au fost publicate de soția lui, Simona, cea care l-a găsit după stopul cardio-respirator.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?