Categorii: Știri Stiri externe

Trenul lui Kim Jong-un ar fi fost observat într-o staţiune balneară

Trenul special care i-ar aparține lui Kim Jong-un ar fi fost observat săptămâna aceasta într-o stațiune balneară pe coasta de est a Coreei de Nord.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi murit. Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă.

Reuters a dezvăluit că o echipă de medici chinezi a fost trimisă la Phenian, deoarece Jong-un ar fi suferit o operație pe cord nereușită.

Ultima apariţie publică a lui Kim a fost pe 11 aprilie, dar speculaţiile asupra sănătăţii sale au demarat când când a ratat sărbătorirea zilei de naştere a bunicului său, una dintre cele mai semnificative sărbători din Coreea de Nord, din 15 aprilie.

Potrivit adevarul.ro, un tren special care i-ar aparține lui Kim Jong-un a fost observat săptămâna aceasta în portul Wonsan, în care se află o staţiune balneară, pe coasta de est a Coreei de Nord.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Trenul a staţionat de la 21 la 23 aprilie într-o gară de la Wonsan, rezervată lui Kim Jong-un şi membrilor familiei sale.

Reuters scrie că nu a putut să confirme din surse independente această informaţie şi nici o eventuală prezenţă a dictatorului la Wonsan.

FOTO: Profimedia

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR