Categorii: Monden Știri

Totul despre relația de 18 ani pe care Ovidiu Lipan Țăndărică o are cu o avocată. ”Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”

Ovidiu Lipan, zis Țăndărică, în vârstă de 68 de ani, trăiește o poveste de dcragoste de 18 ani cu o avocată. Despre relația sa a dat detalii binecun oscutul muzician. ”Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe” , a declarat Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix.

Ovidiu Lipan, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a fost căsătorit cu o nemțoaică pe nume Sabina și are un băiat, Alexander.

De 18 ani, Țăndărică are o relație cu o avocată pe care a cunoscut-o în anul 2004. Artistul a dat detalii despre relația cu actuala sa parteneră. “Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, a declarat Ovidiu Lipan pentru click.ro.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Totul despre relația de 18 ani pe care Ovidiu Lipan Țăndărică o are cu o avocată. ”Dragostea noastră e foarte puternică”

Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de partenera sa (FOTO: click.ro)

”Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mai declarat renumitul muzician. “Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie… Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a adăugat artistul.

Ovidiu Lipan a dezvăluit că nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii: “Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”