Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Toni Grecu s-a vindecat de coronavirus. ”Am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată”

Toni Grecu s-a vindecat de coronavirus. Acesta a făcut declarații după ce a ieșit din spital.

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, a trecut prin momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus. Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului de umor “Divertis”, s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după aproximativ trei săptămâni de spitalizare.

Actorul se afla la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” în data de 29 ianuarie, când acolo a avut loc un incendiu devastator. Acesta a vorbit, pentru playtech.ro, despre momentele grele prin care a trecut.

Toni Grecu s-a vindecat de coronavirus. ”Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă”

“Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată!”, a spus Toni Grecu.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Toni Grecu a ținut să le mulțumească medicilor care s-au ocupat de el pe toată durata spitalizării.

“Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat. După cum trebuie să le mulţumesc tuturor celor, printre accesele mele de tuse şi frisoane, m-au făcut să râd, să văd partea frumoasă a paharului. Şi asta a venit nu doar din partea medicilor sau asistentelor, ci şi a colegilor de salon sau a prietenilor care au ţinut aproape. Tuturor, le mulţumesc. Am vorbit despre partea de comedie ce a însoţit totuşi tragedia asta. Şi nu mă refer la boala în sine. Mă refer la ceea ce am văzut şi am trăit în spital, la oamenii cu care am intrat în contact, la lucrurile frumoase şi la cele urâte sau dramatice cu care am intrat, cu sau fără voia mea, în contact. Nu ştiu dacă am să scriu vreodată vreun scheci despre perioada asta de viaţă sau despre COVID-19, dar dacă am s-o fac voi încerca să nu uit nimic din toate cele trăite!”, a mai spus acesta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?