Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Titus Antonescu a fost angajat la ”Chefi la cuțite” după ce a fost eliminat de la show-ul culinar. Cu ce se ocupă fostul concurent

Titus Antonescu a fost concurent la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, în cel de-al 10-lea sezon. Acesta a fost eliminat înainte de semifinale. Însă, după ce a părăsit competiția, Titus Antonescu a fost angajat în echipa ”Chefi la cuțite”. Acesta a explicat, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, cu ce se ocupă în cadrul show-ului.

Titus Antonescu are 22 de ani și este de meserie ilustrator și grafic designer. Acesta a fost concurent în cel de-al zecelea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Pe durata partcipării sale la concurs, acesta a făcut parte din toate cele trei echipe ale celor trei jurați, chef Florrin Dumitrescu, chef Cătăli Scălătescu și chef Sorin Bontea.

Titus Antonescu a fost eliminat din competiția ”Chefi la cuțite” înainte de semifinală. Însă, după eliminare, acesta a ajuns din concurent angajat. La emisiunea ”Xtra Nght Show”, de la postul de televziune Antena Stars, Titus Antonescu a explicat cu ce se va ocupa în cadrul show-ului ”Chefi la cuțite”.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Titus Antonescu a fost angajat la ”Chefi la cuțite” după ce a fost eliminat de la show-ul culinar.”Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”

“Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”, a spus Titus Antonescu, potrivit a1.ro.


“Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta, am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață”, a adăugat acesta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR