Categorii: Monden Vedete internationale

Thalia, decolteu până la buric. Diva mexicană și-a expus bustul la cel mai recent eveniment

Diva mexicană Thalia a fost invitată la premiile Lo Nuestro, unde a făcut furori cu una dintre ținutele purtate.

Thalia a prezentat, alături de celebrul artist Pitbull, gala Lo Nuestro 2020 care a avut loc la American Airlines Arena din Miami.

Vedeta mexicană a purtat mai multe ținute la eveniment, însă una a fost cea care a atras atenția. Thalia s-a afișat pe scenă într-o saloptă de culoare argintie, cu o decolteu adânc, până la buric.

Ținuta i-a venit foarte bine și i-a pus în valoare silueta impecabilă și formele fără reproș.

 

De asemenea, la aceeași gală, vedeta a apărut și într-o rochie de culoare neagră, extrem de decupată în zona bustului.

 

Thalia, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. În anul 2000, Tommy Mottola, în vârstă de 70 de ani s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

FOTO: Instagram

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”