Categorii: Știri Stiri Romania

Tatăl Antoniei, sfâșiat de durere, după ce a ajuns la locul crimei : „Îmi spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fată…” | Bărbatul face dezvăluiri despre mama fetiței ucise

Tatăl Antoniei, fetița ucisă la Arad de concubinul mamei, este în stare de soc. Acesta a anunțat că tot ce își dorește în momentul de față este să își vadă băiețelul de 3 ani, rămas fără soră. Bărbatul a ajuns, vineri, în lacrimi, la blocul unde a fost ucisă Antonia, pentru a aprinde lumânări.

”Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fată… Două săptămâni, nu mai puteam…”, povestește el, potrivit Antena 3.

Bunica paternă a Antoniei crede că mama copiilor este implicată în crimă.

”Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, spune femeia.

Bunica paternă a Antoniei. Foto: Captură Antena 3

Tatăl Antoniei va începe procedurile de custodie

Cristian Oancea, tatăl fetiței ucise de concubinul mamei, este în stare de soc după ce a aflat că fetița lui de 4 ani a fost omorâtă cu cruzime. Atât Antonia, fetița de 4 ani, cât și și fratele ei de 3 ani, erau în grija celor doi.

Acesta va solicita autorităților să-și vadă băiatul și va începe procedurile de custodie.

„Mă voi judeca, cel mai probabil. Nu-l pot lăsa aici pe Oscar, un copil de trei ani, după ce s-a întâmplat. Ori cât va dura ca timp chestiunea prin tribunale, voi aștepta! Oscar e singurul copil care mi-a rămas, așa că voi încerca să fac tot ce trebuie ca statul să mi-l încredințeze…”, spunea Daniel Oancea pentru Impact.ro.

În ceea ce o privește pe mama copiilor săi, Cristian Oancea spune că este o persoană introvertită, care nu poate comunica decât cu cea mai bună prietenă.

„O singură prietenă are, o singură persoană, toată viața ei”

„Acum două minute am trecut granița. O singură prietenă are, o singură persoană, toată viața ei. O singură prietenă a avut și are, cu altă lume nu vorbește, ea cu altcineva nu poate să comunice”, a povestit Cristian Oancea, pentru un post de televiziune.

Taximetristul care l-a luat pe criminal și pe băiețelul de 3 ani, în ziua crimei, face dezvăluiri cutremurătoare. Acesta spune că ucigașul  a urcat geamantanul, în care era pusă fetița decedată, lângă fratele ei.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”A ajuns cu un geamantan și cu un copil de mână, a pus geamantanul în mijloc, a urcat copilul în spate, el s-a pus in partea cealaltă în spate”, spune Cornelia Sîrghi.

Familia criminalului face acuzații

Rudele criminalului susțin că, de fapt, mama ar fi vinovată.

”Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea.

Dacă era așa o mamă grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă….”, spune familia tânărului.

Florin Beniamin Crișan a recunoscut crima îngrozitoare. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru violență în familie, omor și profanare de cadavre sau morminte.

Vineri, magistrații din Arad vor judeca acum contestația la arestarea preventivă a criminalului.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important