Categorii: Monden

Surpriză imensă: cine a prins buchetul de mireasă la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Duminică, 7 iulie, Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au luat parte aproximativ 350 de invitați.

Surpriză imensă: cine a prins buchetul de mireasă la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Cel mai așteptat moment de la nunta celor doi a fost aruncarea buchetului de mireasă. Domnișoarele nemăritate s-au înghesuit să-l prindă, însă doar una are șanse să se mărite cât de curând.

Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Brigitte a purtat 3 ținute. Pe lângă rochia de mireasă și rochia argintie pentru dansul mirilor, vedeta tv a ales să poarte la final un costum țigănesc cu care a făcut furori.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La cununia civilă, Otilia Bilionera a fost cea care a prins buchetul, dar acum o altă vedetă din showbiz-ul autohton a fost norocoasa. Laurette a prins buchetul. Mulatra a fost în centrul atenției la petrecere în momentul în care a luat buchetul aruncat de Brigitte. Laurette a mai fost căsătorită, ce-i drept, dar asta nu înseamnă că nu mai are dreptul să se mărite din nou.

 

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”