Categorii: Monden

Ștefan Bănică Jr., fotografiat în compania Alexandrei Măceșanu! Ce mesaj a transmis artistul

Una dintre fetele dispărute la Caracal, Alexandra Măceșanu, apare într-o fotografie alături de Ștefan Bănică Jr.

Artistul a postat pe o rețea socială imaginea în care apare alături de Alexandra, însoțită de un mesaj despre cazul de la Caracal.

Bănică a dezvăluit că fotografia a fost făcută în urmă cu trei ani, la Alba Iulia, și că abia astăzi a realizat acest lucru. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Am făcut multe poze la viața mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceșanu, de care nu știam, poză făcuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune ca traiesc într-o tara in care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limită. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!”, a scris solistul. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat