Categorii: Monden Vedete Romania

Soțul Oanei Zăvoranu, în ipostaze tandre cu o altă femeie

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre cu o altă femeie. Cei doi păreau foarte apropiați și s-au afișat public, fără vreo jenă. 

În urmă cu câteva zile, partenerul de viață al Oanei Zăvoranu a fost fotografiat de paparazzii Cancan în compania unei brunete, care i-ar fi colegă la sala de sport unde se antrenează. 

Soțul Oanei Zăvoranu, în ipostaze tandre cu o altă femeie

Cei doi se aflau într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei, unde au zăbovit pe terasă, la o cafea. Au stat de vorbă și s-au amuzat, iar la un moment dat tânăra s-a relaxat și și-a întins picioarele pe scaunul acestuia. Alex nu a stat pe gânduri și a mângâiat-o pe aceasta pe picior, fără să se mai gândească, probabil, că ar putea fi fotografiat, iar soția sa ar putea vedea acele imagini. 

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

După momentele tandre, cei doi au plecat spre sală, fiecare cu mașina lui, unde s-au apucat să „tragă de fiare”. La finalul antrenamentului, pe care Alex l-a terminat înaintea brunetei, acesta a plecat, însă a revenit la sală pentru a o aștepta pe colega sa. La fel ca la dus, fiecare s-a urcat în propria mașină și cei doi au mers către zona Băneasa, unde au zăbovit împreună mai multe ore. 

Foto: Cancan

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important