Categorii: Monden Vedete Romania

Soţia lui Ilie Năstase a dat tot din casă. Ce avere impresionantă au fostul tenismen şi Ioana, actuala parteneră

Ilie Năstase şi Ioana, actuala lui parteneră, trăiesc pe picior mare! Deşi a avut mai multe căsnicii eşuate, fostul tenismen şi-a găsit fericirea în braţele unei brunete focoase.

Soţia lui Ilie Năstase a dat tot din casă. Ce avere impresionantă au fostul tenismen şi Ioana, actuala parteneră

Ilie Năstase a ştiut dintotdeuna cum să îşi răsfeţe partenerele, cărora le-a dăruit cadouri precum bijuterii, case, maşini sau afaceri.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Şi Ioana, cea de-a cincea soţie, are parte de tot răsfăţul din lume, însă a declarat că nu este o femeie întreţinută. Ea a ţinut să precizeze că Ilie Năstase nu i-a cumpărat un apartament.
Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine’, a spus Ioana Năstase, pentru Click!
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?