Categorii: Monden

Smiley, dat în judecată de o cunoscută regizoare. Ce acuzații i se aduc juratului de la “Vocea României”

Smiley este târât în fața instanței, după ce o cunoscută regizoare l-a dat în judecată. Juratul de la “Vocea României” nu este singurul român care a intrat în colimatoriul vedetei de peste hotare, ci și alți artiști de la noi.

Smiley, târât în fața instanței

Firma de producție muzicală deținută de Smiley, “Ha Ha Ha Production”, a fost chemată în instanță de regizoarea israeliană Adi Halfin, într-un proces legat de drepturi de autor și drepturi conexe. Carismaticul cântăreț va da explicații în curând, iar vedeta de peste hotare i-a reclamat și alți artiști de la noi: Ionuț Trandafir (regizor român de videoclipuri), Cat Music (casa de discuri) și Trandafilm (casă de producție video cu care Smiley a colaborat la mai multe clipuri), relatează wowbiz.ro.

În vârstă de 41 de ani, Adi Halfin a înregistrat procesul la sfârșitul lunii trecute și, deocamdată, primul termen nu a fost stabilit. Până la momentul transmiterii acestor informații nu se cunosc date legate de obiectul acestui dosar, cu excepția faptului că părțile române sunt acuzate de încălcarea proprietății intelectuale.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cine este Adi Halfin

Adi Halfin s-a născut pe 3 decembrie 1977 în Ierusalim, dar și-a petrecut copilăria la Londra. Ea este absolventă Absolvent Cum Laude a Școlii de Film Sam Spiegel din Ierusalim. Este cunoscută în lumea scurtmetrajelor, fiind o prezență constantă la festivaluri de film, printre care se numără Cannes și Berlinale. De asemenea, Adi Halfin a câștigat numeroase premii. Israelianca a regizat documentare, spoturi publicitare și videoclipuri muzicale și predă regie în universități de film.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat