Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Simona Gherghe a intervenit în scandalul din casa Mireasa! Cum le-a mustrat pe Adina și Raluca, după ce tinerele s-au luat de Gabriela

Un nou scandal a izbucnit în casa Mireasa! De data aceasta, Adina a fost cea care s-a arătat nemulțumită de faptul că Gabriela a ocupat prea multe locuri în dormitorul pe care îl împart. De aceeași părere este și Raluca, care i-a ținut isonul Adinei. Sătulă de conflictul dintre cele trei tinere, Simona Gherghe a intervenit și a luat măsuri drastice. 

În ediția de miercuri, 5 octombrie, a emisiunii Mireasa, Simona Gherghe a decis să urce în camera în care locuiesc Gabriela, Adina și Raluca, pentru a pune stop scandalului.

Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 a vrut să vadă dacă Adina are dreptate în cele afirmate despre Gabriela, colega ei. Adina s-a plâns că Gabriela a ocupat toate dulapurile din dormitor, iar ea nu mai are loc pentru hainele sale.

Simona Gherghe a urcat în dormitorul fetelor

„Ea când vorbește eu tac. Nu suntem aici pe maidan. Dacă zici că e egoistă și că se gândește numai la ea face pe victima. Vorbește peste tine. Nu te lasă niciodată să-i zici ceva”, a spus Adina despre Gabriela, extrem de revoltată.

„Ai hainele împrăștiate. Dar nu am ce să-ți explic”, i-a răspuns și Gabriela Adinei.

„Mă enervezi și nu vreau să te jignesc și apoi tot tu pari victimă”, i-a mai spus Adina Gabrielei.

Gabriela a ținut să se apere în fața prezentatoarei tv

Supărată de toată situația, Gabriela a ținut să-i dezvăluie Simonei Gherghe cum stau lucrurile, de fapt.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Când ne-am întors din Turcia ea și-a ales dulap, sertar, tot. Ea are un pantofar și și-a pus și la mine. De ce nu ați venit să-mi spuneți că vă deranjează că mi-am pus pantofii acolo?”, s-a confesat Gabriela Simonei Gherghe.

După ce a ascultat toate versiunile concurentelor, Simona Gherghe a concluzionat că spațiile de depozitare sunt ocupate în egală măsură și de Raluca și de Gabriela. Vedeta tv a declarat că Adina ar fi trebuit să discute cu ambele colege, nu să se ia decât de Gabriela.

„Ce i-ai reproșat astăzi nu se susține pentru că aceleași lucruri i le poți reproșa și Ralucăi”, a spus Simona Gherghe.

O nouă concurentă a intrat în casa Mireasa

În emisia live din 5 octombrie de la Mireasa a intrat noua concurentă, Ada. Tânăra este din Ploiești și are 23 de ani.

„Sunt o femeie puternică și ambițioasă. Știu să obțin și să iau ce îmi doresc. Ultima relație a durat 7 luni. Am început să lucrez cu el și au apărut divergențe. Bărbatul care îmi va fi jumătate trebuie să fie foarte educat, să aibă stil, trebuie să fie implicat i prezent în momentele din viața noastră. Niciodată nu aș trece peste minciună, înșelat și violență.”, a spus Ada în filmulețul de prezentare.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?