Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Silviu Prigoană, mărturisiri despre accidentul care i-a schimbat viața. ”Am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu”

Silviu Prigoană a trecut printr-un moment extrem de dificil acum mulți ani, atunci când în urma unui accident de muncă a rămas fără un picior.

Omul de afaceri Silviu prigoană a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu ani. În anul 1984, Silviu Prigoană a fost dus de urgență la spital, în urma unui accident de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior. A fost internat trei luni, a trecut prin trei operații și a fost la un pas să-și piardă viața, după cum a povestit într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

“Mi-am pierdut piciorul într-un accident de muncă. La ultima operație, am avut un mic incident, era să nu mă mai trezesc din ultima anestezie, am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu. Mi s-a făcut respirație artificială și am fost resuscitat. Prima dată ți se plânge de milă, un an am umblat în cârje. Părinții mei au fost foarte afectați”, a spus acesta.

Silvu Prigoană a avut un mariaj cu năbădăi cu Adriana Bahmuțeanu

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikos Papadopoulos. Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit”, a spus Silviu Prigoană într-un recent interviu.

“Nu ştiu nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu”, a mai afimat omul de afaceri.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat