Categorii: Monden Vedete Romania

Sfâșietor: cum a reacționat iubitul Denisei Răducu după ce solista a pierdut lupta cu viața

Moartea Denisei Răducu la doar 27 de ani a îndurerat o țară întreagă! Îndrăgita solistă a pierdut lupta cu cancerul, deși medicii au încercat să o salveze.

Sfâșietor: cum a reacționat iubitul Denisei Răducu după ce solista a pierdut lupta cu viața

Alături de Denisa pe ultimul drum a fost și iubitul ei, Florin. El a stat în permanență cu Denisa la spital. Cei doi aveau o relație de mai mulți ani, iar decesul artistei l-a făcut pe bărbat să sufere teribil.

‘Se iubeau la nebunie! Doamne, cât de mult se iubeau ei doi! Păi mie mi-a spus, în față, că Florian pentru ea este singurul care contează, că pe el îl iubește cel mai mult în lume, S-au cunoscut la Barcelona, la clubul lui de acolo. O invitase pe Denisa să cânte acolo, s-au plăcut imediat și s-au îndrăgostit. Au ieșit împreună de câteva ori și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt’, povestea îndurerată mama cântăreței.

După ce Denisa Răducu a murit, Florin a decis să părăsească România. Înainte de a pleca din țară, acesta a făcut un gest emoționant în memoria artistei. A dormit o noapte întreagă la mormântul Denisei. Apropiații au povestit că acesta a vorbit toată seara cu fotografia ei și i-a povestit ce urma să facă.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La scurt timp, Florin a luat calea Spaniei pentru a începe acolo o afacere.

‘La un moment dat, spre dimineață, a adormit acolo, cu capul pe piatra de mormânt. Cred că a plâns până i-au secat lacrimile. Și, pentru ca Denisa să știe că va fi tot timpul alături de ea, chiar dacă este plecat din țară, a făcut un semn pe mormântul ei”, ne-a spus o sursă apropiată familiei vedetei. A plecat din România și, cred eu, nu se va mai întoarce decât, poate, pentru a se reculege la mormântul ei! Nu vrea să mai aibă de-a face cu România, și-a lăsat sufletul aici’, au declarat surse pentru Spynews.

Sursa: Spynews

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?