Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Secretele de frumusețe ale Ritei Mureșan. ”Nu am apelat la intervenții, botox”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a explicat ce anume face pentru a se întreține și pentru a arăta cât mai bine. Acesta a dezvăluit câteva dintre secretele sale de înfrumusețare și a ținut să precizeze că nu a apelat la intervenții de ordin estetic. ”Nu am apelat la intervenții, botox”, a declarat Rita Mureșan.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Creatoarea de modă a explicat, pentru click.ro, ce anume face pentru a arăta cât mai bine. Vedeta a ținut să menționeaze că nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic până acum.

Secretele de frumusețe ale Ritei Mureșan. ”Îmi place să ies și nemachiată din casă”

”Eu am spus tot timpul că am 23 de ani. Nu am apelat la intervenții, botox. Îmi place să ies și nemachiată din casă, iar când mă machiez, nu folosesc fond de ten, doar puțin ruj și rimel, iar atunci când pun machiaj o face Mirela Vescan, cel mai bun make-up artist din România, însă pentru evenimente speciale. Când Rebeca a împlinit 23 de ani, a venit în România fără să știu, a intrat în casă și mi-a spus: “Mama, eu nu pot să fac 23 de ani fără să fiu lângă tine””, a declarat Rita Mureșan pentru sursa mai sus-menționată.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Creatoarea de modă a vorbit și despre cele fiicele sale, Gloria, de 22 de ani, și Rebecca, de 25 de ani, care sunt stabilite în Tahilanda, și respectiv SUA: ”Fiica mea Gloria a revenit din Thailanda, iar acum se află la Constanța, la tatăl ei… A lăsat-o acasă la mine pe Bella, știi că eu am trei copii? Bella este un labrador, în vârstă de 13 ani, pe care Horia Brenciu i l-a dăruit Gloriei, pe când avea 10 ani. Fetele mele mă inspiră. Cea mică Gloria va lucra cu mine la următoarea colecție de modă. Nu știu momentan ce formă va lua acest proiect, rămâne să vedem”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR