Categorii: Monden

Schimbări majore la ‘Acces Direct’. Ce se va întâmpla cu emisiunea de la Antena 1 într-o lună

De când a intrat Simona Gherghe în concediu de maternitate, locul în emisiunea ‘Acces Direct’ a fost luat de Cristina Cioran. Însă schimbările nu se opresc aici. Peste o lună, show-ul de la Antena 1 va intra în vacanță și se speculează că nu va mai fi prezentat tot de Cristina Cioran.

Schimbări majore la ‘Acces Direct’. Ce se va întâmpla cu emisiunea de la Antena 1 într-o lună

Emisiunea ‘Acces Direct’ intră în vacanță în luna august, iar actuala prezentatoare și-a făcut deja planuri pentru concediu. Cristina Cioran vrea să meargă în Anglia, la sora ei.

‘Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim’, a dezvăluit Cristina Cioran pentru Libertatea.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Deși emisiunea intră în vacanță, toți se întreabă când va reveni Simona Gherghe la cârma show-ului. Cristina Cioran a făcut niște declarații incerte și a mărturisit că vedeta s-ar putea întoarce din toamnă la emisiune, ceea ce înseamnă că ea nu va mai face parte din echipa Antenei 1.

‘Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil’, a mai spus Cristina Cioran.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?