Categorii: Monden Vedete internationale

Schimbarea de look pe care și-a făcut-o fosta soție a lui Marc Anthony. Miss Univers 1993 le-a arătat tuturor!

Dayanara Torres, fosta soție a celebrului cântăreț Marc Anthony, a trecut printr-o schimbare de look și le-a arătat tuturor despre ce este vorba.

Fosta Miss Univers 1993 a recurs la microblading pentru a-și aranja sprâncenele. Foarte mulțumită de rezultat, vedeta portoricană le-a arătat și fanilor săi rezultatul.


”Când aveam 17 ani am câștigat titlul de Miss Puerto Rico. Mi-au schimbat culoarea părului și mi-au tatiat sprâncenele… dar în anii ’90 era o altă tehnică… Niciodată nu m-am gândit că aș putea fi una dintre cele care folosesc noua tehnică, microblading. Cu multă răbdare, mi-a fost făcut acest look super natural pe care îl ador”, a spus Dayanara Torres.

Dayanara Torres este o vedetă din Puerto Rico în vârstă de 45 de ani. Dayanara Torres, care a câștigat titlul Miss Univers în anul 1993, este cunoscută și pentru că a fost căsătorită cu renumitul cântăreț Marc Anthony. Cei doi și-au unit destinele în mai 2000, în Las Vegas. Au doi copii împreună: Cristian Anthony Muniz și Ryan Anthony Muniz. Dayanara Torres și Marc Anthony au divorțat în anul 2004. La începutul anului 2019, Dayanara Torres a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vedeta a povestit că a observat că pe spatele genunchiului i-a crescut o aluniță cu un aspect neregulat.

FOTO: Instagram

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?