Categorii: Monden Vedete Romania

Scandal la ”Bravo ai stil” între Bianca Rus și Oana Radu. ”Care este problema? Te oftici?”

Bianca Rus și Oana Radu s-au certat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Scandalul dintre cele două a pornit după ce Oana Radu a arătat un videoclip în care Bianca Rus era în brațele altui bărbat decât actualul ei iubit, Ștefan Farrell.

”Nimeni nu este perfect în acest platou, dar când zici că: eu sunt o fată serioasă, eu mă mărit!, iar după ce s-a oprit camera erai călare pe hairstylist-ul Andreei… Uitați adevărata față a Andreei Rus”, a spus Oana Radu în timp ce arăta videoclipul respectiv, potrivit wowbiz.ro.


Bianca Rus a replicat imediat:

„Fac ceea ce vreau eu, stau călare peste cine vreau eu și cu cine vreau eu. Pur și simplu era pe scaunul meu și m-am așezat, nu am ținut cont că e el acolo. Nici nu l-am văzut”.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Oana Radu a acuzat-o pe brunetă că minte, moment în care aceasta a răspuns: „M-au filmat în timp ce stăteam în brațele unui bărbat. Care este problema? Te oftici?”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?