Categorii: Știri Stiri Romania

Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei: ‘Nu cred că mă avea la inimă’

Cornel Galeș a fost îmmormântat, joi, 12 decembrie, la cimitirul Străulești 2! Văduvul Ilenei Ciuculete a fost condus pe ultimul drum de fosta iubită, Viviana, și de băieții solistei de muzică populară, Mugurel și Cristi Sfetcu.

Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei

Nici după înmormântarea acestuia, scandalurile nu au încetat! Se pare că nașa de cununie a lui Cornel Galeș, Doina Belu, și Viviana, fosta iubită a bărbatului, nu erau în relații bune.

Doina Belu nu a fost prezentă la parastasul organizat de Viviana.

„De ce să merg acolo? Adică, nici nu m-a salutat în Biserică, ea a vrut să se ocupe de toate, ce, trebuia să mă rog de ea să mă primească? Oricum nu cred că mă avea la inimă, ea l-a dus pe Cornel departe de noi…”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

‘Ea l-a și adus, e adevărat, nu bneg, dar ea s-a ocupat de toate și de tot, nu a avut nevoie de ajutorul nostru, al celor apropiați de Cornel, așa că eu ce să caut acolo? Să stea cu prietenii ei’, a mai spus aceasta.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În schimb, blondina se apară și spune că nu a avut niciun fel de relație cu Doina Belu, dar cu toate acestea a invitat-o la parastas.

„Îmi pare rău că nu a venit, știa unde facem parastasul. Iar faptul că nu i-am sărit în brațe, că nu am plâns pe umărul ei, că nu i-am pupat mâinile, nu cred că poate fi un motiv. 

‘Adică, să fim sinceri, ea nu e ruda mea, era nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete, nu a mea. Și la parastas venea pentru el, nu pentru mine, așa cum a putut să vină și Mugurel, așa cum au venit și alții care, să fim sinceri, nu erau prietenii mei, ci ai lui Cornel’, a declarat Viviana.

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie, în urma unui accident rutier de mașină petrecut în Spania.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR