Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Saveta Bogdan, înșelată cu 83 de femei. Cum a aflat de infidelitatea soțului

Intepreta de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Artista de folclor a declarat că a fost înșelată de cel care i-a fost soț cu peste 80 de femei. Saveta Bogdan a povestit, la un post de televiziune, și cum a aflat despre infidelitatea celui care i-a fost partener de viață.

Saveta Bogdan a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, că fostul soț a înșelat-o cu peste 80 de femei. Interpreta de muzică populară a divorțat după trei decenii de căsătorie.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit și cum a aflat despre femeile cu care a fost înșelată de fostul partenerr de viață.

Saveta Bogdan, înșelată cu 83 de femei. ”A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul”

”Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă”, a detaliat Saveta Bogdan, potrivit spynews.ro.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a adăugat artista.

Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul”

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit recent despre pensia pe care o primește. Artista încasează 1.700 de lei, însă face față cu greu cheltuielilor lunare. 1.200 e pensia sa lunară, însă artista mai primește 500 de lei de la Uniunea Compozitorilor.

„Viața este foarte grea și îmi este destul de greu, de ce să nu spun adevărul?… Rar, tot așa… Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul. 1.700 de lei, dar, pensia mea, normal, este de 1.200 de lei. Eu mai am de la Uniunea Compozitorilor, pentru că am cântecele mele și îmi dau încă 500 de lei, de acolo”, a dezvăluit Saveta Bogdan la emisiunea ”Star News” de la Antena Stars, notează spynews.ro.

„Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump. Deci, s-a scumpit. Pensia pe c are o am eu nu îmi ajunge. Norocul meu este că mă mai ia lumea la masă, să cânt, pe colo, pe colo. Dacă nu aș avea cântările astea, eu nu m-aș descurca deloc, pentru că nu vreau să apelez la fiica mea. Mi-a zis fata, dacă am nevoiem dar eu nu vreau să apelez la ea, niciodată”, a completat binecunoscuta cântăreață de muzică populară.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR